eBook Carrer Berlín, 109, Susana Vallejo
Ebook

CARRER BERLÍN, 109 

por el autor   Susana Vallejo


(0) Votos
    
(81) Vistos
    
(0) Comentarios
    
(0) Me gusta 

ISBN: 9788401389030
Tema: Literatura - Narrativa policiaca. Novela negra
Editorial: MONTENA
Fecha publicación: 2013
Páginas: 320
Idioma: Catalán
Formato electrónico:  EPUB  (0.81MB)

Formato Precio Comprar
eBook US$ 13.06
Valoraciones usuarios
5 estrellas
(0)
4 estrellas
(0)
3 estrellas
(0)
2 estrellas
(0)
1 estrella
(0)

Reseña

Al carrer Berlín hi ha un edifici corrent. És un bloc de veïns situat en ple Eixample barceloní. Hi viuen un colombià, una prostituta de luxe, un matrimoni d'avis, una mare separada amb dos fills i un oficinista solter. Ah, també hi ha un fantasma: l'àvia malhumorada que ocupava l'últim pis, que va morir fa mesos però ningú no se n'ha adonat. De manera que vaga d'un pis a l'altre espiant les vides dels veïns.
Tot seria normal i a ningú res no hauria cridat l'atenció si no fos que en Gerard, un policia de baixa indefinida, no hagués rebut una trucada d'en Pep, el seu antic company, dos dies abans de ser assassinat. A la bústia de veu d'en Gerard hi varen quedar enregistrades aquestes paraules: He de parlar-te d'una cosa que he descobert al carrer Berlín, al 109. Atret per l'enigma i desitjós de venjar la mort del seu amic i, perquè no dir-ho, sense res més interessant a fer, decideix deixar-se caure per allà.
Mai no hauria imaginat que la recerca de l'assassí d'en Pep havia d'estar envoltada de tants misteris. Tants com veïns hi ha a l'edifici, ja que cada un d'ells amaga un secret que canviarà la vida dels altres per sempre més.


Otros libros del autor

Tu opinión sobre este libro es importante: