eBook El llibre de les fragàncies perdudes, M J Rose
Ebook

EL LLIBRE DE LES FRAGÀNCIES PERDUDES 

por el autor   M J Rose


(0) Votos
    
(27) Vistos
    
(0) Comentarios
    
(0) Me gusta 

ISBN: 9788401388958
Tema: Literatura - Narrativa policiaca. Novela negra
Editorial: MONTENA
Fecha publicación: 2013
Páginas: 432
Idioma: Catalán
Formato electrónico:  EPUB  (1.90MB)

Formato Precio Comprar
eBook US$ 14.15
Valoraciones usuarios
5 estrellas
(0)
4 estrellas
(0)
3 estrellas
(0)
2 estrellas
(0)
1 estrella
(0)

Reseña

«Diu la llegenda que els perfumistes de Cleopatra li van crear una fragància de nenúfar blau, el lot sagrat del Nil, tan poderosa que era capaç de reunir els amants en les seves vides futures.»

Des que era petita, la Jac L'Étoile ha viscut turmentada per visions d'un passat que no pot ser seu, i aquests records sempre s'associen amb els perfums més exòtics, ja que va créixer a la famosa perfumeria La Casa de L'Étoile, la més antiga de París. El seu fundador havia fabricat fragàncies per a Napoleó.
Ara la Jac s'ha allunyat de l'embriagador món dels perfums per convertir-se en experta en mitologia universal a Nova York. En aquesta ciutat rep la inesperada visita del seu germà Robbie, que li explica que ha trobat pistes decisives de la fórmula secreta del llegendari perfum de Cleopatra, una troballa que podria servir per salvar La Casa de L'Étoile, que ha fet fallida, i per moltes coses més.
Els rumors sobre aquest descobriment posaran en marxa una persecució de dimensions internacionals, però també suposarà el renaixement d'una gran història d'amor els inicis de la qual daten de molts segles enrere.


Otros libros del autor

Tu opinión sobre este libro es importante: