eBook Màgia d'una nit d'estiu, Maite Carranza
Ebook

MÀGIA D'UNA NIT D'ESTIU 

por el autor   Maite Carranza


(0) Votos
    
(87) Vistos
    
(0) Comentarios
    
(0) Me gusta 

ISBN: 9788423671588
Tema: Juvenil - Juvenil
Editorial: EDEBE
Fecha publicación: 2010
Idioma: Catalán

Lamentablemente por el momento este libro no lo tenemos
disponible en ninguna de nuestras librerías afiliadas
Valoraciones usuarios
5 estrellas
(0)
4 estrellas
(0)
3 estrellas
(0)
2 estrellas
(0)
1 estrella
(0)

Reseña

La Marina pensava que, com sempre, la vida era injusta amb ella. Aquell estiu no podria flairar el mar. Shavia quedat amb les ganes, per suspendre; mentre que la seva perfecta i guapíssima germana gran, lÀngela, s?ho passaria superbé a Irlanda, practicant langlès i fent-li petons al seu nòvio irlandès, en Patrick, que era d?allò més guapo. A en C.C. les coses no li anaven gaire millor.
Els seus repel.lents pares, fent ostentació de pedagogia, han decidit tallar-li tot contacte amb els jocs d?ordinador i lobliguen a passar lestiu a Irlanda, a casa duna familia que no té cap ordinador. I és que en C.C. és un autèntic friki, al qual la seva vida paral·lela i virtual lomple completament.
Daltra banda, el món màgic dels Tuatha Dé Danann està revolucionat en vigílies de la tradicional cavalcada de la collita. Hi han de desfilar els monarques, però en Finvana, el rei, confia matar de gelosia la seva orgullosa esposa tot cavalcant al costat duna bella humana que les fades han educat per a aquest moment. Per descomptat, la reina Onagh no es quedarà de braços plegats i planeja lliurar-la al Senyor de lAvern.
I amb aquests personatges, es configurarà un autèntic embolic, ple dhumor i màgia. La Marina aura docupar el lloc de la seva germana per salvar-li la vida, perquè aquesta ha estat encantada, però les fades no són uns éssers gaire lleials i fiables; a més de conèixer en Patrick en persona, lhaurà de seduir per lliurar-lo a la reina de les fades, encaterinada amb lhumà; a lacadèmia d?anglès coincidirà amb en C.C., que es convertirà en el seu principal aliat per descobrir les claus del món màgic.
Mentrestant, uns malvats pixies els faran la vida impossible fins a fregar gairebé la bogeria. Hi ha atemptats, assassinats, bromes, confusions, segrestos. Màgia i realitat conflueixen en una màgica nit destiu.


Otros libros del autor

Tu opinión sobre este libro es importante: