eBook Metamorfosi al cel, Mathias Malzieu
Ebook

METAMORFOSI AL CEL 

por el autor   Mathias Malzieu


(0) Votos
    
(242) Vistos
    
(0) Comentarios
    
(5) Me gusta 

ISBN: 9788439725091
Tema: Literatura - Narrativa romántica
Editorial: LITERATURA RANDOM HOUSE
Fecha publicación: 2011
Páginas: 160
Idioma: Español
Formato electrónico:  EPUB  (0.93MB)

Libros relacionadosFormato Precio Comprar
eBook US$ 6.52
Valoraciones usuarios
5 estrellas
(0)
4 estrellas
(0)
3 estrellas
(0)
2 estrellas
(0)
1 estrella
(0)

Reseña

Tots tenim somnis, el del jove Tom Hematoma Cloudman és volar. Per això, Tom és acròbata -hi ha qui diu que és el pitjor acròbata del món- i especialista en escenes de risc, ja que així se sent més a prop del cel. Entre salts i piruetes el seu cos es desgasta, fins que un dia li detecten una malaltia greu.
Però el destí de Tom no és com el de qualsevol i, si l'acompanyem, sabrem que poc després, en un dels seus passejos nocturns per la clínica, coneix una criatura fascinant, meitat dona i meitat ocell, i se n'enamora fulminantment.
Pobre Tom!, el que no sap és que aquesta criatura té la clau del seu destí. La dona ocell li proposa un tracte: abandonar la vida humana per viure una nova aventura.

«Jo puc convertir-te en ocell i curar-te, però hauràs d'assumir-ne totes les conseqüències. Per activar la metamorfosi, has de fer-me l#amor.»

Si Tom és fidel als seus sentiments haurà que fer un pas irreversible, transformar-se i abandonar la vida humana per viure una nova aventura... i és que, en què no estem disposats a convertir-nos per amor?

La metamorfosi de l'amor li podria salvar la vida. O no.

Tu opinión sobre este libro es importante: