eBook Pediatria amb seny per a pares amb seny, Gonzalo Pin
Ebook

PEDIATRIA AMB SENY PER A PARES AMB SENY 

por el autor   Gonzalo Pin


(0) Votos
    
(51) Vistos
    
(0) Comentarios
    
(0) Me gusta 

ISBN: 9788401387944
Tema: Medicina general y especialidades - Pediatría
Editorial: Random House
Fecha publicación: 2011
Páginas: 512
Idioma: Catalán
Formato electrónico:  EPUB  (10.25MB)

Formato Precio Comprar
eBook US$ 9.79
Valoraciones usuarios
5 estrellas
(0)
4 estrellas
(0)
3 estrellas
(0)
2 estrellas
(0)
1 estrella
(0)

Reseña

Criar un fill és un repte bonic però difícil, perquè demana certes dosis de reflexos i recursos personals que no s'aprenen a cap escola.

Aquest és un llibre diferent i innovador. Aquestes pàgines són les vostres companyes de viatge. Pediatria amb seny és una obra rigorosa, senzilla, directa i sobretot molt amena.

Exposa cada etapa del creixement dels nens, l'alimentació, el son, les seves actituds i els possibles problemes de salut. Per mitjà de la consulta de las fitxes que descriuen les malalties més freqüents, aprendreu quan cal visitar el pediatre.

Aquest llibre també ajuda en temes fonamentals com els aspectes emocionals de l'educació dels fills. Parla de l'autoestima, els valors, la socialització adequada, el col·legi, la disciplina, l'educació sexual, els jocs, les noves tecnologies, l'ecologia, els esports, els estudis i les activitats extraescolars.
Pediatria amb seny, que reuneix tres libres en un (guia mèdica + guia educativa + fitxes i resums), és el millor suport que us podem oferir. Us ajudarà a ser més bons pares o cuidadors i, sobretot, a tenir un fill sa, físicament i mentalment. Tot això amb una bona dosi de seny.


Otros libros del autor

Tu opinión sobre este libro es importante: