eBook Udhërrëfyesi poetik i Shqiërisë, Manuel Montobbio
Ebook

UDHËRRËFYESI POETIK I SHQIËRISË 

por el autor   Manuel Montobbio


(0) Votos
    
(43) Vistos
    
(0) Comentarios
    
(0) Me gusta 

ISBN: 9788498884777
Tema: Historia y crítica de la Literatura - Técnicas literarias
Editorial: ICARIA
Fecha publicación: 2012
Páginas: 124
Idioma: Albanés
Formato electrónico:  PDF  (7489KB)

Formato Precio Comprar
eBook US$ 7.62
Valoraciones usuarios
5 estrellas
(0)
4 estrellas
(0)
3 estrellas
(0)
2 estrellas
(0)
1 estrella
(0)

Reseña

Guida poetike e Shqipërisë (Guía poética de Albania ) na fton
të kryejmë një rrugëtim në Shqipëri dhe nëpër Shqipërinë
historike, kulturore dhe gjeografike. Ky rrugëtim në të
cilin autori, duke u nisur nga procesi dhe përvoja e gjallë
poetike, na afron me zemrën dhe shpirtin e Shqipërisë,
dramës, miteve, universit të saj simbolik.
Një udhëtim brenda dhe jashtë saj përmes pesë stacioneve
apo etapave prej të cilave përbëhet Guida - Udhëzuese
poetike e Shqipërisë. Titujt e këtyre vendleximeve që të
bëjnë të ndalesh, janë mjaft domethënës dhe mbresëlënës
njëkohësisht: Tirana, Bunkerët, Burrneshat, Erërat e
Shqipërisë dhe Qiejt e Shqipërisë.

Tu opinión sobre este libro es importante: